Blog – artikelen voor jou

Op deze pagina schrijf ik artikelen vanuit vragen en onderwerpen die ik in het dagelijkse leven tegenkom. Deels uit eigen ervaring en deels ook vanuit vragen van mensen die ik heb mogen helpen. Heb jij naar aanleiding van een artikel vragen, schroom dan niet gewoon even contact op te nemen. Wie weet kan ik je helpen of je verwijzen naar iemand bij jou in de buurt.

Dit is Joyce Verhoeven. Het gezicht achter Coaching with Joy uit Cuijk
De negatieve invloed van stress en angst op slecht slapen zijn schokkend, maar Coaching with Joy staat voor jou klaar om middels NEI therapie de daadwerkelijke oorzaak van jouw slaapproblemen aan te pakken.
Niets is zo verschrikkelijk om als ouder te zien dat jouw kind een negatief zelfbeeld ontwikkelt. Joyce van Coaching with Joy deelt waardevolle inzichten en leuke, praktische tips voor jou als ouder om mee aan de slag te gaan.
Bij Coaching with Joy in Cuijk wordt gebruik gemaakt van NEI therapie. Maar er zitten voordelen en nadelen aan deze energetische en alternatieve therapeutische vorm.
Hoe bewaak je een goede balans tussen geven en nemen? Door de juiste tips toe te passen en eventueel de inzet van NEI therapie kun je leren dat je niet meer de grens van overmatig geven over gaat. Joyce van Coaching with Joy helpt je graag bij het vinden van deze balans, wat er voor zorgt dat je jezelf niet langer weggeeft.
Het aanpakken van jouw negatieve zelfbeeld met als doel om jouw zelfbeeld te versterken? Dat kan bij Coaching with Joy. Door gebruik te maken van verschillende effectieve coaching technieken en NEI therapie vergroot jij jouw zelfvertrouwen snel en effectief.
Bij Coaching with Joy kun jij door middel van NEI therapie jouw pestverleden snel en efficiënt verwerken.
Bij Coaching with Joy uit Cuijk leer jij bewuste keuzes te maken door eerst inzicht te krijgen in jouw onbewuste beslissingen door middel van NEI therapie.
Bij Coaching with Joy wordt angstcoaching en NEI therapie geboden. In te zetten bij angst en/of spanningen voor de tandarts.
NEI therapie is de oplossing bij aanhoudende slaapproblemen die worden veroorzaakt door onrust en stress. NEI therapie is te krijgen bij Coaching with Joy en is actief in gemeente Land van Cuijk en omstreken.