Blog – artikelen voor jou

Op deze pagina schrijf ik artikelen vanuit vragen en onderwerpen die ik in het dagelijkse leven tegenkom. Deels uit eigen ervaring en deels ook vanuit vragen van mensen die ik heb mogen helpen. Heb jij naar aanleiding van een artikel vragen, schroom dan niet gewoon even contact op te nemen. Wie weet kan ik je helpen of je verwijzen naar iemand bij jou in de buurt.

Dit is Joyce Verhoeven. Het gezicht achter Coaching with Joy uit Cuijk
Bij Coaching with Joy wordt gebruik gemaakt van de biotensor. De toepasbaarheid van de biotensor is eindeloos. In deze blog geeft Joyce een aantal voorbeelden waarvoor de je biotensor kunt inzetten.
Bij Coaching with Joy wordt tijdens NEI therapie gebruik gemaakt van de biotensor. Dit is een meetinstrument wat de energievelden en energetische balans detecteert en meet.
Als kind en volwassene heb je emotionele basisbehoeften. Wanneer je een gebrek hebt aan één of meerdere van deze basisbehoeften is dit als een blauwe plek waar je op duwt. Je merkt het niet totdat je het aanraakt. Door middel van NEI therapie kun je deze blauwe plekken behandelen.
De 3 oorzaken van het ontstaan van emotionele blokkades zijn het missen van een basisbehoefte, aangeleerd gedrag en overlevingsmechanismen. NEI therapie zorgt op een efficiënte manier voor het opheffen van een emotionele blokkade.
Hooggevoeligheid is iets waar je vanaf kunt komen. Door de oorzaak te achterhalen kun je je hooggevoeligheid ombuigen naar een kracht. Lees hier de 10 oorzaken volgens Coaching with Joy uit Cuijk. Middels NEI therapie kan zij jou helpen om jouw blokkades op te heffen.
Er bestaat een verschil tussen hoogsensitiviteit en hooggevoeligheid. Door middel van NEI therapie kun je jouw hooggevoeligheid loslaten.
Fysieke en/of mentale klachten aanpakken door te kijken naar je energieveld en je onderbewuste. Bij Coaching with Joy uit Cuijk wordt er gewerkt met NEI therapie om emotionele blokkades te identificeren en verwerken.
Emotionele blokkades komen voort uit onverwerkte emoties. Coaching with Joy kan jou helpen bij het verwerken van jouw emotionele blokkades.
Met behulp van nei therapie in Cuijk kan Coaching with Joy ondersteunen bij heftige emoties.