Blog – artikelen voor jou

Op deze pagina schrijf ik artikelen vanuit vragen en onderwerpen die ik in het dagelijkse leven tegenkom. Deels uit eigen ervaring en deels ook vanuit vragen van mensen die ik heb mogen helpen. Heb jij naar aanleiding van een artikel vragen, schroom dan niet gewoon even contact op te nemen. Wie weet kan ik je helpen of je verwijzen naar iemand bij jou in de buurt.

Dit is Joyce Verhoeven. Het gezicht achter Coaching with Joy uit Cuijk
Coaching with Joy is gespecialiseerd in stress en burn-out klachten. Zij ondersteunt mensen bij het aanpakken van stress die onrust in je hooft veroorzaakt op een doeltreffende manier.
Coaching with Joy ondersteunt mensen die streng zijn voor zichzelf en last hebben van zelfkritiek
NEI therapie bij Coaching with Joy. Helpt bij fysieke en emotionele klachten zoals stress.
Coaching with Joy kan jou helpen bij het onderzoeken en vinden van datgene waar jij wel invloed op hebt en op wat niet. Dit verlicht het gevoel van stress.
Coaching with Joy zal samen met jou jouw beperkende overtuigingen aanpakken en helpen om deze te vervangen voor helpende gedachten.
Coaching with Joy helpt jou bij het overwinnen van jouw faalangst.
Coaching with Joy ondersteunt bij het stellen van doelen en het creëren van de juiste mindset om deze doelen te behalen. Coaching with Joy helpt jou om je doel te bereiken en uitstelgedrag tegen te gaan.
Bij Coaching with Joy wordt uitgegaan van neuroplasticiteit in combinatie met neuro-linguïstisch programmeren. Deze combinatie is een sterke basis voor het aangaan van blijvende veranderingen.
Coaching with Joy ondersteunt mensen bij het omgaan met overprikkeling en feestprikkels